Professionel mediation & konfliktmægling

_dsc8347e

Vores ydelser

Anne Buhl

Mediation handler om forståelse og fælles løsninger

Vi hjælper erhvervslivet med at løse konflikter, så der skal bruges færre ressourcer på trælse og dyre sager. Vores særlige fokus er på konflikter i bestyrelser, i ejerkredsen og i byggesager, men vores løsninger passer til de fleste erhvervssager.

Det siger vores kunder

“I arbejdet med konflikter i professionelle bestyrelser har Anne et særligt blik for at tage fat på problemer på en værdig, men samtidig ærlig og kontant måde. Og så betyder hendes forretningsforståelse og juridiske tæft, at problemer bliver løst frem for at blive talt op…”
Kent Stenvang,  Direktør og ejerleder
“Efter 11 timer lykkedes det at indgå en aftale i en mediation, Anne Buhl, Aarhus, var mediator i. Udmeldt af Voldgiftsinstituttet i en byggesag. Kæmpestor indsats fra Anne og parterne gav pote og sagen blev løst – på 11 timer”
Allan Ohms,  Forum Advokater
“Efter én dags forhandlingsmøde kom vi i fællesskab og ved Anne Buhls hjælp frem til en aftale, der tilfredsstillede alle vores interesser og sikrede, at virksomheden ikke kom til at lide under vores uenighed. Fordi vi både sparede penge og tid, og fordi vores relation blev repareret i samme møde, vil vi anbefale andre virksomheder at benytte Buhl Mediation til at forhandle en løsning…”
Bjarke Bekhøj,  Direktør og partner, Compell
“I en ved Voldgiftsnævnet for Byggeri og Anlæg verserende tvist mellem en privat bygherre og en VVS’er i fagentreprise blev sagen udsat på mediation, hvor Voldgiftsnævnet udpegede mediator Anne Buhl til at varetage mediationsprocessen. Lige fra udmeldelsen af Anne som mediator på sagen og frem til mediationens afslutning agerede Anne yderst professionelt og lykkedes med at skabe en stemning og et miljø, hvor parterne kunne lægge principper og historie bag sig for at drøfte løsning og sagens afslutning.”
Morten Søndergaard,  Agenda Advokater
“Anne Buhl reddede mit iværksætterliv. Vi stod i en situation hvor vi i en lille virksomhed på 3 mand skulle dele butikken eller lukke helt ned. Vi var endt med sablerne trukket i en ellers normal stille hverdag, hvor det pludselig viste sig, at der var nogen der var mere utilfredse end de ellers havde givet udtryk for. Kommunikationen var låst helt fast – og det var her Anne kunne få os til at snakke igen. Det var en hård men virkelig sund process. Vi brugte en uge på at holde flere møder og hver gang kom der mere hul på bylden. Det endte med, at en af de tre Co-Foundere blev købt ud, og de to fortsatte i butikken. Det var ikke det vi havde forventet ville være det endelige resultat af en af de mærkeligste uger af vores liv, men det var et fornuftigt og ikke mindst gennemtænkt resultat. Der blev skrevet gode fornuftige kontrakter og alle parter gik hver til sit, tilfredse, omend overraskede, med resultatet af processen. Jeg kan kun takke Anne Buhl for hvordan processen forløb, og det endelig gode resultat.”
Troels Askholm,  Co-founder Ragnar Prototy

Seneste artikler